Ochrana osobních údajů

  1. Společnost KLATT s.r.o., se sídlem Dobré pole 21, 28163, Kostelec nad Černými lesy, IČ 62958194, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 42282 zpracovává v případě vaší poptávky zboží a služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon
       
  2. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky zboží a služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností KLATT, s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a KLATT, s.r.o., nejdéle 3 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
     
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností KLATT, s.r.o. tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  •        KTK SOFTWARE s.r.o., IČ 28696981, se sídlem Liberec - Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, Pod Skalkou 1235, PSČ 46311, zapsaná u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 27292, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  1. Vezměte také na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

 
Nahoru
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace